Stranger Things makeupartist avslöjar originalplanerna för Nancy och Robin
Stranger Things makeupartist avslöjar originalplanerna för Nancy och Robin

Stranger Things makeupartist avslöjar originalplanerna för Nancy och Robin

Posted on

Amy L. Forsyth, en av Stranger Things främsta makeupartister, säger att Nancy och Robins akademiska förklädnader såg nästan helt annorlunda ut. Stranger Things hade första premiär på Netflix 2016 och har sedan dess blivit en av streamingtjänstens flaggskeppsserier. Med enorm kritik och en rad utmärkelser, inklusive 51 Emmy-nomineringar och sju vinster, har Stranger Things vuxit till en enorm egen franchise, med flera böcker, grafiska romaner och spel. De talar också om potentiella splittringar.

Robin Buckley (Maya Hawke) introducerades för första gången i den tredje säsongen av Stranger Things och har snabbt blivit en fanfavorit tack vare sin udda personlighet. I säsong 4 slog Robin sig ihop med Nancy Wheeler (Natalia Dyer) i ett mycket efterlängtat samarbete. Medan deras dynamik fick en stenig start när Nancys jordnära personlighet krockade med Robins mer klumpiga och giriga personlighet, hade paret några imponerande scener under säsong 4 av Stranger Things. I avsnitt 4, “Dear Billy”, maskerade Nancy och Robin sig som artiga och rättvisa studenter i ett försök att få publik med Victor Creel, till Robins förtret. Det var dock inte alltid kostymdesignen för den avgörande scenen.

Read More :   Damian Mikhail comenta sobre la canción de Ning Baizura 'Terpeleot', Awan Yang Terpeluot

I en intervju med Insider säger makeupartisten Forsyth att den ursprungliga planen inte var att få tjejerna att se akademiska ut, utan “mer sexiga”. Forsythe säger att i originalmanuset såg Nancy och Robin mer “åldrade” ut snarare än professionella vetenskapsmän. Läs Forsythes kommentar nedan:

“Natalia, Maya, Devin och jag spelade mycket. Vi försökte hitta vad de här tjejerna skulle göra när de försökte bli gamla. Så de måste ha programmerats att vara sexigare. Men sedan blev den här versionen framgångsrik och blev mer akademisk.

Stranger Things Forsyth (som nyligen diskuterade Eddie Munsons tatuering) säger också att även om de ville att Nancy och Robin skulle se äldre ut, var det viktigt att de inte såg “moderna ut och vilka de är på Instagram”. Även om du kanske undrar hur dessa alternativa hemliga kostymer kan ha sett ut, är det säkert att säga att Stranger Things gick i rätt riktning. Huvudmålet var att få Nancy och Robin att framstå som mer mogna, och detta uppnåddes genom deras akademiska klädsel. Det passar också de övergripande teman för Stranger Things; Medan showen satte sina yngre karaktärer i mörka och svåra situationer, insisterade den alltid på att de skulle förbli barn. Därför ska Nancy och Robin inte ha åldrats i onödan på ett provocerande sätt.

Read More :   Los mejores aderezos para galletas con chili integrados en CRK

Medan idén om att Nancy och Robin ser mer mogna ut förblev densamma, vilket gjorde tjejerna mer akademiska snarare än bara “hetare” ändrade definitivt scenens ton. Istället för att prata om deras utseende fokuserade Stranger Things säsong 4 på deras smarta och smarta egenskaper. Att få Nancy och Robin att se äldre ut genom att sexualisera dem är ur karaktär för båda karaktärerna, särskilt med tanke på Robins gnäll i avsnitt 4 om sexism. I slutändan gjorde att klä paret i akademiska kostymer scenen mer komisk och oskyldigt glamorös, och cementerade scenen som ett oförglömligt ögonblick från Stranger Things.

Källa: Insider

Source : www.asiaticafilmmediale.it