Olivia Cookes vilda natt innan inspelningen av “Dragon House”
Olivia Cookes vilda natt innan inspelningen av “Dragon House”

Olivia Cookes vilda natt innan inspelningen av “Dragon House”

Posted on

Det verkar som att det nya Alicent Hightower inte är så hett i Dragon House.

Olivia Cooke, 28, som kommer att spela den fromma goa flickan Queen Alicent Hightower i Dragon House efter ett 10-årigt tidshopp i söndagens sjätte avsnitt, hade en vild natt inför sin första dag på inspelningsplatsen. .

Under ett framträdande på “Jimmy Kimmel Live” sa Cook att hon dök upp till uppsättningen av succén för prequelserien Game of Thrones med en mördande baksmälla och till och med en “knackad tand” efter en natts supande med komikern Alan Carr.

“Det var otroligt och jag var väldigt bakfull. Riktigt dåligt. Jag gör aldrig det,” sa Cook. “Jag kommer inte ihåg att jag kom hem. Jag minns att jag lade ner huvudet för att sätta håret i en hästsvans[tail] och föll Dagen efter vaknade jag med ett chip i tanden. En mycket liten chip, men tillräckligt för att tungan ska förstora den. Och du säger: “Vad har jag gjort?” Ingen på inspelningsplatsen visste… förrän nu.”

Read More :   Läs Zatanna and the Ripper Webtoon Kapitel 12 Svenska (Spoiler)
Olivia Cooke ler på röda mattan.
Cook på premiären av “Drakens hus”.
Getty bilder
Olivia Cooke står i rummet.
Cook tar över rollen som Hightower efter ett 10-årigt uppehåll från Dragon House.
Ollie Upton / HBO

I de första fem serierna spelades rollen som Hightower av 19-åriga Emily Carey. Hightower är prinsessan Rhaenyras tidigare bästa vän som blev styvmor. Hon älskar människor och är en extremt bra tjej: hon är from och väldigt dömande mot Reira i det fjärde avsnittet när hon hör att Reira hade en vild natt och kan ha haft sex. I själva verket är Hightower så heligare-än-du att det får henne att vända sig mot Rhaenyra.

Så, förståeligt nog, Cooks beteende är något som Hightower själv skulle vända näsan åt.

Alicent (Olivia Cooke) efter tidshoppet "Dragon House," med sin far Otto Hightower (Rhys Ifans).
Alicent (Cook) efter att ha hoppat till Dragon House med sin far Otto Hightower (Ifans).
Ollie Upton/HBO
Drottning Alicent (Olivia Cooke) och prins Rhaenyra (även spelad av nykomlingen Emma D'Arcy) stirrar på varandra på "Drakens hus."
Queen Hightower (Cook) och Princes Rhaenyra (även spelade av nykomlingen Emma D’Arcy) efter tidshoppet i Dragon House.
Ollie Upton / HBO

Hightower var runt 14 till 19 år gammal i de första avsnitten av showen när hon spelades av Carey. Nu när Cook tar på sig rollen är karaktären cirka 30 år gammal.

Read More :   Los 4 jugadores más efectivos de la Roma con pocos errores ante el Cremonese

Cook sa också: “Jag önskar att Emily Carey var lite skräp på sitt jobb så att jag kunde komma in och säga: “Oroa dig inte killar, jag har det.” »

Och hon erkände att även om hon är ett Game of Thrones-fan nu, ljög hon om det när hon först fick rollen. Liksom Rhaenyra-skådespelerskan Millie Alcock, som också byttes ut efter tidshoppet, sa hon: “Jag såg den efter att jag fick jobbet och jag älskar den.”

Source : nypost.com