När vi väl är överens!  – Illinois News
När vi väl är överens! – Illinois News

När vi väl är överens! – Illinois News

Posted on
Säg till Biden och minister Blinken att stoppa militärt bistånd till Azerbajdzjan!

Kära vän,

Förra veckan återuppväckte Azerbajdzjan kriget med Armenien genom att attackera dess gränser. Det är intressant att notera att amerikanska lagstiftare närmar sig denna konflikt på ett helt annat sätt än kriget i Ukraina. Kongressmedlemmar som Adam Schiff säger att USA borde stoppa militärt bistånd till Azerbajdzjan! På CODEPINK är vi överens om att beväpning av ett land kommer att leda till längre krig och större mänskligt lidande.

Säg till Biden och minister Blinken att stoppa militärt bistånd till Azerbajdzjan!

Rättvisa och fred är inte alltid populärt. Krav på att få ett slut på vapenförsäljning och militär hjälp kommer alltid att mötas av rasande motstånd. Jag var ett barn när CODEPINK motsatte sig invasionen av Irak genom att protestera utanför Vita huset. Det är viktigt att komma ihåg att även om Medea Benjamin, Jodi Evans och tusentals fredsaktivister uttalade sig mot ett krig som var tänkt att sluta Dödade över en miljon irakierderas vädjanden om fred möttes av misstro och förakt.

Read More :   Descubra una nueva forma de protegerse de las pesadillas de pérdida de datos

Tyvärr fortsätter krig och militarism att vara populära frågor bland våra politiker och trångsynta medier. Det är därför jag skriver till dig idag, för att låta dig veta vad vi håller på med och för att påminna dig om varför det är viktigt att stå emot nästa krig, även när det verkar ostoppbart. Tjugo år efter vår första protest verkar det som att vårt arbete bara har börjat!

Förra veckan besökte vi över 30 kongresskontor och sa till dem att vi behöver diplomati för att avsluta kriget mot Ukraina. Det sammanföll med det Handlingsveckan för koalitionen “Fred i Ukraina”!

I Chicago kämpar unga arrangörer mot vapenföretagens inflytande på lokala politiker. De har varit engagerade i sin kampanj i ett år, som bara har blivit större och mer inflytelserik. De omfamnar sann samhällsorganisation och trivs helt enkelt genom att interagera med så många av sina grannar som möjligt.

Också i Chicago har vårt filialteam beslutat att skilja staden från vapenföretagen!

Read More :   Continúa la celebración en reconocimiento al "papá" del blues WC Handy

vi protesterade utanför Nancy Pelosis hem för hennes resor till Taiwan och hennes krigshets mot Kina.

Vi hjälpte till att publicera en Rapportera om Turkiets attacker mot irakiska Kurdistan, under vilka civila har dött i flera år.

Vi samlade in över 10 000 namnunderskrifter för att säga att Kuba INTE är en sponsor av terror, utan en sponsor för global hälsa.

Vi täckte ingångarna till luft- och vattenshowen med budskap för att visa publiken att showen inte var något annat än militär propaganda. Vi inkluderade också budskapet att krig inte är grönt och att stridsflygplan som flyger i luften och havet förstör den enda planet vi har.

Tack vare din aktivitet och ditt engagemang har vi gjort vissa framsteg. Afghanistans bankreserver har delvis frigjorts och USA är på väg att ansluta sig till kärnkraftsavtalet med Iran.

Vi säger allt detta för att låta dig veta att du inte är ensam om att motsätta dig militarism och krigsutgifter. Aktivering och organisation är det som återställer hoppet. Så kontakta oss alltid om du vill använda CODEPINKs verk lokalt. Tillsammans är en bättre värld inte bara möjlig, utan också oundviklig!

Read More :   De bästa onlinekasinospelen för nybörjare

Ta det första steget genom att säga till president Biden att förhindra nästa krig genom att avsluta USA:s militära hjälp till Azerbajdzjan!

Från och med nästa vecka, Medea Benjamin är på turné för henne En ny bok om Ukraina. Kolla in kommande evenemang nära dig eller registrera dig som värd för Medea i din stad här.

till fred
Danaka, Farida, Ann, Isabella, Justina, Jodi, Kelly, Lola, Marcy, Maha, Mark, Medea, Melissa, Michelle, Nancy, Olivia, Paki, Sam, Shea, Samantha, Teri och Tim

PS Bär ett budskap om fred och starta en konversation med CODEPINK-utrustning!

Källa

Source : localtoday.news