Manliga regissörer skulle inte behöva prata om drama på inspelningsplatsen
Manliga regissörer skulle inte behöva prata om drama på inspelningsplatsen

Manliga regissörer skulle inte behöva prata om drama på inspelningsplatsen

Posted on
  • Olivia Wilde har sagt att manliga regissörer i Hollywood inte kommer att svara på frågor om rollistan.
  • Hon tillade att om hon var en man skulle folk fråga om hennes film och inte om dramat som hände på inspelningsplatsen.
  • “Det här är väldigt olika standarder för kvinnor och män”, sa Olivia Wilde.

Olivia Wilde sa under ett framträdande på “The Late Show with Stephen Colbert” på onsdagen att hennes manliga kollegor i branschen aldrig skulle behöva svara på frågor om dramat som inträffade på inspelningen av en av deras filmer, som hon gjorde under pressen för “Oroa dig inte, kära”.

Read More :   A Nightmare on the 13 abre su temporada 32

“Jag tycker inte att mina regissörskollegor svarar på frågor om deras skådespelare,” sa Wilde.

Colbert sa att han höll med henne, även efter att ha ställt henne en rad frågor om bakgrunden till “Oroa dig inte, älskling”, inklusive om hon sparkade Shia LaBeouf, vad som hände med spottet och om hon hade en fejd med Florence P ‘ jag

“Det är inte en fråga för regissören,” erkände Colbert. “De borde prata om själva filmen, men det här är den typen av frågor som konsumerade filmen, och jag ger efter för min aptit genom att ställa de frågorna till dig.”

Colbert erkände då att manliga regissörer i Hollywood är “absoluta monster” och “även om alla rykten om [“Don’t Worry Darling”] om det vore sant skulle det vara ganska enkelt jämfört med Alfred Hitchcock eller någon av de stora regissörerna vi beundrar så mycket.”

Read More :   Paquete Tri 25GB 25K ¿Perdido? Intenta usar este método

Wilde sa att om hon var en man skulle folk prata om filmen, inte ryktena.

“De hyllas för att vara tyranniska, de kan granskas om och om igen, och det stoppar fortfarande inte samtalet om deras sanna talanger eller själva filmerna”, sa Wilde om manliga regissörer i Hollywood.

“Det här är väldigt olika standarder för kvinnor och män,” tillade Wilde. “Vi spelade in filmen under pandemin. Det är som att bygga ett hus under en orkan. Så vi kan hantera en liten Twitter-storm.”

Hon fortsatte med att säga att det är “en besvikelse” att se folk “sätta oss på baksidan på ett sätt som de inte gör mot män.”

Read More :   Vea 6 pasos para mejorar su GPA para nuevos estudiantes

“Oroa dig inte, älskling” har biopremiär på fredag.

Source : www.insider.com