Inget förolämpat till DK.. Vilken är hans verkliga roll?
Inget förolämpat till DK.. Vilken är hans verkliga roll?

Inget förolämpat till DK.. Vilken är hans verkliga roll?

Posted on
Det är känt att det har varit mycket debatt på sistone angående slagordningen för spelare i det indiska landslaget. Många före detta cricketspelare reagerar och gör intressanta kommentarer om Dinesh Karthik som kommer in i det indiska laget baserat på hans prestation i IPL och är taggad som en avslutare i det indiska laget. Han var taggad som en avslutare av BCCI efter att han spelat ett blixtrande innings på slutet och gjort stora runs. Slutligen, i vissa matcher var han imponerad av sin utmärkta prestation.

Men många dagar efter att Mahendra Singh Dhoni avslutat långt innan fansen var nöjda, ifrågasatte BCCI hans position. Alla vet att en avslutare vanligtvis innebär att komma sist och spela hårt. Dinesh Karthik har gjort detta i varje match i Team India sedan IPL. Samtidigt blir hans chanser på slutet mindre och mindre. Som svar på detta gjorde den tidigare australiensiske slagmannen Matthew Hayden några intressanta kommentarer.

Read More :   Viral Valley-videodistribution på sociala medier - Dropfast.net

Jag vill inte förolämpa Dinesh Karthik, han sa att jag inte förstår hans roll. Slutföraren är den som går in i ringen efter att alla slagarna har slutat. Men efter allroundspelaren har frågan om Dinesh Karthiks vadd blivit en svårfångad fråga. Om detta görs kan jag säga att kapten Rohits strategi inte bara handlar om träning. För detta behöver Dinesh Karthik befordras i slagordningen. Matthew Hayden föreslog att Dinesh Karthiks avslutningstalang skulle användas. Det återstår att se i vilken position Dinesh Karthik kommer att slå i den andra T20I.

RRR Telugu Movie Review Rating

Håller sig borta från Godfather-kampanjer…. Ramcharan…!!

Vakans

Om du har möjlighet, ledig tid och energi att skriva om film- och underhållningsnyheter… finns det en möjlighet för dig att bli skribent/journalist på India Herald Group. Skicka in din profil idag och det bästa nyhetsexemplet du någonsin skrivit.

Read More :   KBC 14: Vet du det rätta svaret på denna fråga: 25 lakh rupier?

[email protected]
04042601008

Källa: IndiaHerald.com – praveen]]>

Source : www.indiaherald.com