Hjärtkrossad familj avslöjar stor uppdatering efter att ha saknat mamma Cassie Carlys kropp som hittades i en grund grav

Posted on

FAMILJEN till en mördad mamma delar sin besvikelse över att de fortfarande inte har fått resultatet av en obduktion månader efter att hennes kropp hittades.

Cassie Carley, 37, hittades död i en grund grav efter att ha träffat sin ex-pojkvän Marcus Spanevelo för att dela vårdnaden om deras fyraåriga dotter Sailor.

Cassie Carley, 37 (bilden), dödades efter att ha träffat sin ex-pojkvän under ett vårdnadsutbyte.

3

Cassie Carley, 37 (bilden), dödades efter att ha träffat sin ex-pojkvän under ett vårdnadsutbyte.Kredit: Facebook/Santa Rosa County Sheriff’s Office, Florida
Fyraåriga dottern Carly Saylor (till höger)

3

Fyraåriga dottern Carly Saylor (till höger) “saknar sin mamma fruktansvärt”, säger familjenKredit: Twitter

Hon begravdes under en lada i Springville, Alabama, som polisen kopplade till Spanevelo. Polisen hittade henne den 2 april.

Hennes dotter, Saylor, hittades säker hos sin far i Birmingham, och han greps några dagar senare i Libanon, Tennessee.

“Hon är fortfarande medveten om vad som hände, men hon saknar bara sin mamma fruktansvärt,” sa Carlys yngre syster Raehn till The US Sun.

Nästan fem månader har gått och Carlys familj har fortfarande inga svar på vad som exakt hände hennes mamma efter att hon försvann den 27 mars.

En 4-årig dotter vars pappa sitter bakom lås och bom för sin mammas död är hjärtbruten
Mammans familj kritiserar ex för att ha ler efter arresteringen för hennes död

Alabama Department of Forensic Sciences berättade för Carlys familj att hennes obduktion inte skulle slutföras förrän en eller två månader till.

“Väntan var smärtsam”, sa Raenn till WFLA och kallade det också “oacceptabelt.”

“Familjen försöker läka. [Carli’s] Min dotter har så många frågor och vi kan inte ens ge svar eller trösta utan att veta vad som händer.”

Read More :   Alex Csigér & Vendel Botrány Fullständig viral video på Twitter, Reddit

Tidigare Carly, Spanevelo, sitter för närvarande i polisens förvar efter att ha åtalats för att ha manipulerat bevis, tillhandahållit falsk information i samband med en utredning om försvunnen person och förstört bevis.

Han har dock inte åtalats för Carlys död eftersom polisen först vill invänta resultatet av obduktionen.

APP

I en intervju med The US Sun beskrev Raehn Spanevello som en “extremt missbrukande narcissist” som Carly blev allt mer rädd för under veckorna före sin död.

Så mycket att Carly en gång gav sin syster en olycksbådande varning, påstås ha sagt till henne: “Om något händer mig så är det han.”

“Han pratade aldrig med henne eller rörde vid henne, men han visste att hon var rädd för honom, och jag tror att han använde det mot henne,” sa Raenn.

Hon hävdade att “den känslomässiga misshandeln bara var extrem. Så extremt” och att Supanevelo också misshandlade henne verbalt.

Carly var känd för att frukta barnutbytet mellan henne och Spanevelo.

“Cassie sa att han var galen, och ibland bad hon min pappa att följa med henne till babybytet och sa till honom: ‘Snälla ta med din pistol’, för han har dolt bära,” sa Raenn.

Read More :   Inflation innebär att din skatteklass kan ändras snart. Här är vad du kan förvänta dig.

Raenn tror att Spanevelo kan ha varit “förälskad” i Carla och att hennes död kan ha varit resultatet av “en av de där “om jag inte kan få dig, kan ingen” skriva saker”, hävdade hon.

“HJÄLPLÖS OCH BESVIST”

I ett uttalande till Carlys familj sa en talesperson för Alabama Department of Safety and Health: “Vi strävar varje dag efter att slutföra varje ärende i tid samtidigt som vi säkerställer att alla nödvändiga och heltäckande kriminaltekniska undersökningar utförs med högsta kvalitet och i enlighet med med internationella laboratoriestandarder.”

Raenn är dock frustrerad över hur lång tid utredningen tar och känner sig hjälplös nuförtiden.

“Jag har oavbrutet kontaktat brottsbekämpning, distriktsåklagarkontoret, brottsoffrets advokater och ringt rättsläkaren nästan varje dag i hopp om att få höra [Carli’s] dödsattesten är klar, säger hon till WFLA.

“Det är en av de mest hjälplösa, frustrerande känslorna jag någonsin känt.”

LÄPPERNA ÄR FÖRSEGNADE

Sheriff Bob Johnson i Santa Rosa County sa om Spanevelo under sökandet efter Carly: “Han var absolut samarbetsvillig. Han samarbetade aldrig med oss ​​alls.

”Det här är mamman till ditt barn och hon är försvunnen och du kommer inte att samarbeta med myndigheterna. Det är på något sätt talande.”

Raenn berättade också hur Spanevelo var samarbetsvillig när han var häktad.

“Vi förväntade oss att Marcus skulle vara tyst om situationen, men vi trodde aldrig att vi skulle få höra så lite svar från polisen nästan fem månader senare,” sa Raenn till WFLA.

Read More :   VSCO Mod APK Última versión 2022 Paquete completo 100% de trabajo

“Vårt huvudmål är att återställa rättvisa för Cassie och påbörja behandling.

“Vi ser fram emot vissheten om att Marcus kommer att åtalas så att vi kan fortsätta med behandlingen.”

JAG HOPPAS HAN “FÅR NÅLEN”

Både Johnson och Raenn hoppas att Spanevelo kommer att avrättas om han åtalas och döms för Carlys död, sa de.

“Jag tror att vi har ett bra fall, och jag tror att han antingen kommer att tillbringa resten av sitt liv i fängelse eller få en nål – förhoppningsvis en nål,” sa Johnson.

Se
Stjärnan i serien

Raenn ekade de känslorna och sa: “Jag vill att han ska få nålen också, men för att vara ärlig vill jag att han ska hamna i fängelse i minst 37 år – så länge som min syster har levt – och sedan få nålen .

“Jag vill att han ska sitta i fängelse och se min systers ansikte varje gång han försöker sova och tänka på sin dotter och veta vad han gjorde varje dag och låta det äta upp honom levande.”

Carly begravdes under en lada i Springville, Alabama (bilden).

3

Carly begravdes under en lada i Springville, Alabama (bilden).Kredit: Google

Source : lovebylife.com