Grossistpriserna för snabbnudlar tredubblas när utbudet av vete krymper – Min blogg

Posted on

mail.information-media.com – se information om, När utbudet av vete krymper tredubblas grossistpriserna för snabbnudlar. Av detta kan vi dra en slutsats om ursprunget och orsaken till ökningen av priset på snabbnudlar.

Det bör noteras att priset på snabbnudlar nyligen har rapporterats öka, även om det fortfarande är litet. Ökningen av priset på snabbnudlar orsakas av prisökningarna i grossistledet. så exakt hur höjer vanliga säljare i butiken priset på snabbnudlar.

Enligt dansaren, som äger en butik i Pekalongan-området, kostade en låda med 40 förpackningar Rp innan prishöjningen på snabbnudlar. 100 tusen. Men nu har priset på snabbnudlar ökat med 10 Rs. 110 000 tusen per låda.

Sedan försökte jag köpa en låda med snabbnudlar och det angivna priset var 114 000 rupier, några sålde Rs. 118 tusen. de dyraste är stekta nudlar och kycklingcurry. Nedan är Taras uttalande.

Read More :   La súper alta Karlie Kloss se burla de la baja estatura de Lady Gaga

Och detta tvingar återförsäljare att höja sina försäljningspriser. Nedan är försäljningspriset för Indomie Gorang i butikskiosker, Rp. 3 500 per förpackning, som tidigare bara sålts för Rp. Bara 300 tusen

Anledningen till ökningen av snabbnudlar i Indonesien

För några andra snabbnudlar eller nudelsoppa säljs de för Rp. 3 000 per förpackning vilket vanligtvis är Rp. Endast 2700. Den indomisterade soppan har faktiskt alltid varit dyrare än annan indomisoppa, och om den fortfarande är billig så är det indomisoto med kyckling och lök.

Eftersom det inte är en Indomaret-butik, så priset borde vara dyrare. Det finns till och med en förklaring att som ett resultat av ökningen av priset på snabbnudlar, minskar antalet inköp kraftigt och kraftigt.

Read More :   SWAG Live MOD Apk Show Most Free No Lock Room

Många säger att istället för att köpa 2-3 snabbnudlar är det bättre att använda dem för att köpa kyckling. Det har tidigare rapporterats att priset på Istan-nudlar kommer att fortsätta att stiga tills det når 3 gånger priset, allt på grund av effekterna av stigande vetepriser.

Det står i förklaringen från jordbruksministern Syahrul Yasin Limpo med anledning av kriget mellan Ryssland och Ukraina. Av denna anledning förklarades det att sammandrabbningar ägde rum mellan Ryssland och Ukraina.

För att 180 miljoner ton vete inte går att få tag på för er som håller på med nudlar från och med nu, även om de fortfarande är lite billiga. Följande är förklaringen från jordbruksministern Syahrul Yasin Limpo torsdagen den 11-8-2022.

Read More :   ¿Te gusta el televisor LCD Toshiba con barras horizontales? ¡Aquí está cómo superarlo!

Sista ord

Kanske är detta den enda informationen om När utbudet av vete krymper tredubblas grossistpriserna för snabbnudlar.

Av detta kan du själv dra slutsatsen att priset på snabbnudlar kommer att öka varje månad, upp till 3 gånger det ursprungliga priset.

Om du är intresserad av den senaste informationen från oss kan du fortsätta läsa vår artikel mail.informasi-media.com.