Goda nyheter för statsanställda?
Goda nyheter för statsanställda?

Goda nyheter för statsanställda?

Posted on
I september får centrets anställda tre stora utmärkelser. För det första är det hjälp för anställda. Kommer att stiga igen med 4 procent.Beslutet kan komma att tas i de pågående diskussionerna med regeringen om DA-skulder. Samtidigt är den tredje relaterad till försörjningsfond (PF) under vilken räntepengarna på PF-kontot sannolikt kommer in i slutet av augusti eller i september. Faktiskt är ökningen av DA baserad på AICPI-data. Tidigare ökningen i DA för anställda är också baserad på AICPI-indexdata under majmånaderna. Junis AICPI förväntas bli högre än i maj, före AICPI-data, som steg snabbast sedan februari. I juni ökade indikatorerna för AICPI-index kraftigt. I maj ökade den med 1,3 poäng till 129 poäng. Juniindikatorn nådde 129,2. Nu i september väntas en höjning av prispåslaget med 4 %.

Read More :   Ladda ner Penguin Run MOD APK v1.6.3 (Obegränsade pengar) för Android

Premiärminister Narendra Modi har uppmärksammat frågan om avgifter i väntan på dom (DR) i 18 månader. Ett beslut om detta kommer sannolikt att tas inom kort. I ett sådant läge väntar de centralanställda med fullt hopp att de snart ska få en ersättning från staten. På grund av Covid-19-pandemin avbröt finansministeriet DA-vandringen till den 30 juni 2021 i maj 2020. Anställdas Provident Fund Organisation (EPFO) kommer att höra goda nyheter om ränta på kundkonton värda över 7 crores. Ränta kan överföras till PF-kunders bankkonton i slutet av denna månad. För enligt den information som hittills fåtts.. beräknas PF. Denna gång med 8,1 %. Anställda säger att denna gång kommer PF-räntan att krediteras kontot.

Read More :   3 sätt att överföra Axis Credit med hela bilder

RRR Telugu Movie Review Rating

Meenakshi Chaudhary provocerar med het skönhet…!!

Vakans

Om du har möjlighet, ledig tid och energi att skriva om film- och underhållningsnyheter… finns det en möjlighet för dig att bli skribent/journalist på India Herald Group. Skicka in din profil idag och det bästa nyhetsexemplet du någonsin skrivit.

[email protected]
04042601008

Källa: IndiaHerald.com – Purushottham Vinay]]>

Source : www.indiaherald.com