Den spanska skräckfilmen kommer på biograferna i Alamo Drafthouse i oktober
Den spanska skräckfilmen kommer på biograferna i Alamo Drafthouse i oktober

Den spanska skräckfilmen kommer på biograferna i Alamo Drafthouse i oktober

Posted on

Efter att ha fått mycket positiv uppmärksamhet under sin visning på Sundance Film Festival tidigare i år, den spanskspråkiga skräckfilmen Nasse kommer att visas på Fantastic Fest i helgen… och därefter 7 oktoberFilmen kommer att släppas i hela landet på Alamo Drafthouse-teatrar den 24 februari! Då kommer den också att få en VOD-release. Väntar på release av Alamo Drafthouse, trailer för Nasse har kommit online och kan ses i den inbäddade ovan.

Regissör: Carlota Pereda, Nasse har följande synopsis:

När sommarsolen slår ner på hennes spanska landsbygdsstad gömmer sig Sara i sina föräldrars slakteri. En tonåring vars övervikt gör henne till måltavla för ständig mobbning, hon flyr från en klick lynniga tjejer som plågar henne vid en stadspool, bara för att finna sig själva brutalt kidnappade av en främling som kör iväg med dem i sin skåpbil. När polisen börjar förhöra förblir Sarah tyst. Intresserad av en främling – ett ömsesidigt intresse – slits hon mellan att upptäcka sanningen och att skydda mannen som räddade henne.

I filmen spelar Laura Galán, Richard Holmes, Carmen Machi, Irene Ferreiro, Camille Aguilar, Claudia Salas och Pilar Castro.

Read More :   Google capacita a nuevas empresas y socios locales en la protección de la privacidad digital

Folket på IndieWire fick sin första titt Nasse trailer, och filmens Alamo Drafthouse-programmerare Jake Isgar gav dem detta uttalande: “Om oberoende filmskapare på något sätt ska anta ett nödvändigt tillvägagångssätt för att skapa sina verk, måste vi göra detsamma som utställare. Vi på Alamo Drafthouse är mycket glada över att samarbeta med Magnolia Nasse och att kunna dela Carlota Pereds vision med vår publik.”

Neil Block, chef för marknadsföring och distribution på Magnolia Pictures (där Magnet Releasing är utrikes- och genredivisionen), tillade: “Nasse var den första filmen som officiellt valdes ut för årets fantastiska fest, och vi arbetade med Drafthouse-teamet för att utveckla den initiala entusiasmen till ett bredare partnerskap. Filmen kommer att ha en rikstäckande visning med Drafthouse den 4 november, innan den öppnar på utvalda Drafthouse-biografer den 7 november — en vecka innan den är tillgänglig någon annanstans. Nasse — en blodig och helt ny version av slashern — är perfekt för deras publik. Jag har velat göra något speciellt med det här sedan vi hämtade det från Sundance, och jag är glad att de stöttar.”

Read More :   Toyota promueve la tecnología de electrificación de automóviles y los automóviles deportivos en GIIAS Surabaya 2022

Nasse ser intressant ut för mig. Jag kommer inte att kunna närvara på Alamo Drafthouse-visningen, men kommer definitivt att kolla in filmen när den kommer upp på VOD. Du kommer att titta Nasse? Vad tycker du om trailern? Låt oss veta genom att lämna en kommentar nedan.

Nasse

Source : dial.news