De enda två personerna som håller Donald Trump ansvarig
De enda två personerna som håller Donald Trump ansvarig

De enda två personerna som håller Donald Trump ansvarig

Posted on

Trots pågående bedrägeri och anklagelser mot Donald Trump fortsätter bara två personer att ropa ut den tidigare presidenten, och ingen av dem är en man.

Enligt programledaren Molly Jong-Fast i hennes senaste avsnitt av den politiska podden Det nya onormala, dessa personer är New York State justitiekansler Letitia “Tish” James och Fulton County, Georgia distriktsåklagare Fanny Willis.

“De är de enda som gör det eftersom alla andra är för fega”, säger John-Fast till medvärden Andy Levy.

“Jag är bara nyfiken på det. Vi har så många människor i Trumpworld där Trump har gjort något och de har sagt, “Tja, låt oss lämna det där.” Han är rik, han är vit. Han har en inopererad peruk. Folk älskar honom. Vi vill inte göra folk upprörda.”

“De två personer som håller honom ansvarig är svarta kvinnor. Jag tycker bara att det är värt att tänka på.”

James meddelade i veckan att delstatens åklagarmyndighet i New York hade stämt Trump, hans tre vuxna barn och deras familjefastighetsbolag efter en treårig utredning av vad utredarna sa var skenande affärer och skattebedrägerier.

Read More :   Sinopsis "Sea Beast" 2022 Nueva película animada

“Jag tyckte det var fantastiskt att Tish James hade ett väldigt organiserat företag som hon startade”, säger John-Fast. “Och i det här fallet finns det verkliga skäl för åtal.”

“Tish James är övertygad. Och om [Manhattan DA] Alvin Bragg åtalas inte, det är faktiskt för att han är djupt efterbliven eller komprometterad.”

Prenumerera på The New Abnormal på Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts, broderare, Amazon musikeller Mörkt.

Också i podcasten förklarar Matt Fuller, senior politisk redaktör på The Daily Beast, hur demokrater har något som får väljarna till valurnorna: abort.

“Det är en stor motiverande faktor för demokrater,” säger Fuller.

“Under mellanårsperioden satsar du på att dina väljare kommer att delta, och människor som helt enkelt inte är särskilt upphetsade, lågengagemangsväljare, kommer inte att dyka upp. Abort var kanske en bro för långt för republikanerna, där det äntligen finns många kvinnor som är uppriktigt arga över beslutet och känner att något måste göras. Och nu har demokraterna något att pressa väljarna till vallokalerna.”

Read More :   Se rumorea que TommyInnit está saliendo con Olive Sleepy después de la adorable transmisión

“Jag tror att den stora missräkningen av republikanerna var abort. Det är ett rejält uppsving för demokraterna, och det kan tippa skalorna i ett antal stater där de äntligen har något för att få folk till vallokalerna.”

Sedan Asawin Suebseng, senior politisk reporter Perekotifieldavslöjar hur relationen mellan “andlig rådgivare till stjärnorna” Jacob Shmuel “Shmuli” Botich, aka Rabbi Shmuli, och Dr Mehmet Oz har försämrats de senaste månaderna.

“Det här förhållandet är viktigt eftersom den här berömda rabbinen och den här berömda TV-värden och läkaren har varit vänner under en lång tid, många år tillbaka”, säger Suebseng. “Han är den som, i början av Dr. Oz kampanj för senatsplatsen, entusiastiskt berömde Oz och sa att han var en av de mest kända eller framstående läkarna i Amerika.

“Som vi nu vet genom privata sms och mottagna e-postmeddelanden Perekotifield under dessa månader mailade eller smsade rabbinen shmouli till Dr. Oz och/eller hans främsta kampanjpersonal ganska regelbundet för att berätta hur besviken han var över hur kampanjen blev. Han skulle absolut slita sönder dem för vad Dr. Oz kampanj gjorde när det gäller fettskamning och att göra narr av John Fetterman för att han fått en stroke.

Read More :   Descargar Asphalt Nitro 2 Mod Apk Desbloquear todos los autos Dinero ilimitado

“Det var bara en hel rad problem där han bara smutskastade sin kära och personliga vän Dr. Oz för att ha drivit en grotesk, skamlig kampanj.”

“Han sa mycket starkt att Dr. Oz’ kandidatur som den ser ut är en tragedi inte bara för det judiska folket, utan för det amerikanska folket som helhet.”

Lyssna på The New Abnormal härnäst Apple Podcasts, Spotify, Amazon och broderare.

Source : www.thedailybeast.com