Archie Horror sprider semesterrädsla med Happy HorrorDays
Archie Horror sprider semesterrädsla med Happy HorrorDays

Archie Horror sprider semesterrädsla med Happy HorrorDays

Posted on

Archie Comics har meddelat att de önskar läsarna en mycket skrämmande semester med det senaste numret av Archie Horror, en helt ny serieserie Glada dagar av fasorsom är planerad att släppas i december.

Ledande i antologin är återkomsten till världen Jughead: Hunger från skaparna av Frank Thierry (Deadpool) och Joe Eisma (Morgon Glories), och den andra berättelsen av Joan Starer (Stadens sirener) och konstnären Butch Mapa (stjärnornas krig(Hon sa förstöra) och konstnären Patrick Piazzalunga (Projektets beskyddare).

“Det var natten innan jul, och inte en enda varelse hade rört sig i hela huset, inte ens en…varulv?! Helgdagarna är lite annorlunda i Riverdale i år – Tomten är ingenstans att se, men Krampus är på väg! Vem kan ta bort det? Varför bara någon som kan träffa en kompis och någons bästa vän/monsterjägare. Det stämmer, WereJug återvänder för att slåss mot semesterns horn- och hovdjur med Betty Cooper i sitt hörn! Sedan dyker vi in ​​i den sanna historien om den isländska gula katten Jólakottúrinn och hennes ägare, Sheila Vu?! Reggie träffar äntligen en vacker tjej som han tar med sig till balen, men allt är inte som det verkar när hon systematiskt förstör Reggies liv! Semestern är skrämmande i denna speciella skräckantologi som återförenar Jughead: the Hunger-teamet!

Archies Happy HorrorDays börjar säljas den 14 december.

Source : www.flickeringmyth.com

Read More :   Lokala spelare måste tjäna speltid på Black Stars - George Boateng