Allt du behöver veta om Queen Charlotte Bridgertons prequel
Allt du behöver veta om Queen Charlotte Bridgertons prequel

Allt du behöver veta om Queen Charlotte Bridgertons prequel

Posted on

Hon dominerar Netflix-serien även nu Drottning Charlotte kommer att bli föremål för en Bridgerton flisa av. Förra året tillkännagav Netflix en kommande prequel som skulle berätta historien om den kungliga härkomsten och introducera några välbekanta karaktärer som Lady Danbury och Violet Bridgerton.

Idén till spinoffen, som exekutiv producent Shonda Rhimes delade, kom från Netflix medregissör Ted Sarandos. “Ted lyfte luren och ringde mig och sa: ‘Varför gör vi inte en show om drottning Charlotte?’ Och du kommer att skriva det?”, sa han. Mängd. Hon sa omedelbart ja: “Jag är verkligen besatt av drottning Charlotte och jag refererar alltid till henne som showbusiness Beyonce.”

Istället för att ta en sida från Julia Quinns bästsäljare, BridgertonManusförfattarna tog ett kreativt beslut att lägga till en dramatiserad version av den riktiga monarken (vars roll spelades av Golda Rochevel) till tv-anpassningen. Det finns alltså inget fiktivt källmaterial för prequelen. Rhimes, som skriver och producerar den ännu namnlösa serien, kommer dock att ha historien om Storbritanniens möjligen första svarta monark.

“Många tittare kände inte till historien om drottning Charlotte tidigare. Bridgerton tog henne till världen, och jag är så exalterad över att den här nya serien kommer att utöka hennes historia och värld ytterligare BridgertonBela Bajaria, chef för global tv på Netflix, sa i ett uttalande till Mängd. “Shonda och hennes team skapar noggrant Bridgerton Universum så att de kan fortsätta att erbjuda fansen samma kvalitet och stil som de älskar.”

Även om drottning Charlotte inte nämns i hennes böcker, sa Quinn Oprahs dagbok som skrev ett “fanbrev” till Rochevel efter att ha sett henne agera i Netflix-anpassningen. “Jag gick fram och tillbaka och önskade att jag hade skrivit om det i böcker, och då är jag glad att jag inte gjorde det, för jag vet inte om jag kunde ha gjort ett lika bra jobb”, sa han.

Den 23 september avslöjade Netflix många nya detaljer om Bridgerton spin-off, inklusive dess officiella titel, som är Queen Charlotte: The Story of Bridgerton. Detta är allt som är känt för tillfället.

När Bridgerton Premiären av prequel?

älg Bridgerton spin-off har inget släppdatum, men fans av dramat från Regencyperioden kan förvänta sig mycket mer innehåll snart, inklusive det efterlängtade Bridgerton Säsong 3 och minst ett bidrag till på väg. “När vi nu planerar och förbereder oss för alla kommande säsonger, hoppas vi också att hålla en takt som kommer att hålla även de mest glupska tittarna nöjda”, tillade Bajaria i ett uttalande.

Read More :   Enlace completo del video completo de Spider Girl

Jess Brownell, som tidigare arbetat med showen Shondaland Greys anatomy, Skandalsid privat träningkommer att ersätta showrunner Chris Van Dusen BridgertonTredje och fjärde säsongen. “När vi fortsätter att expandera världen Bridgertonnu har vi en möjlighet att ägna oss ännu mer åt Shondaland Bridgerton-sett”, sa Rhimes i ett uttalande via Mängd. ”Vi har arbetat med Jess Brownell i över tio år och har länge velat hitta rätt projekt att anförtro henne. När det var dags att dela ut stafettpinnen visste jag att denna unika röst var avgörande för showens framtid.”

Vem kommer att spela i spin-offen?

I februari 2022, i en intervju med smakarRochevel delade med sig av sitt svar när Rhimes ringde henne förra året om spin-off-prequelen. Skådespelaren sa till Rhimes, “Det är ett riktigt ögonblick ur ett äldre kvinnors perspektiv. Från Mamma Bridgerton, som är en stark ensamstående mamma, till Lady Danbury och mig själv, att fira på det här sättet är inget annat än fenomenalt. Vårt arbete är gjort.

Förutom att Rochevel ska bära drottningens krona igen, kommer Ajoah Ando och Ruth Gemmell också att återuppta sina roller som Lady Danbury respektive Lady Violet Bridgerton. Enligt ett pressmeddelande från Netflix kommer India Amarteifio att spela en yngre version av drottning Charlotte, som “lär sig navigera i palatset, det höga samhället och sin oförutsägbara make när hon blir en av Europas mest oförglömliga monarker.” Corey Milchrist ska spela kung George, drottningens man, som måste komma överens med sina egna demoner efter äktenskapet.

Showen kommer också att ge fansen en inblick i Lady Danburys ungdom när nykomlingen Arsema Thomas tar på sig rollen som drottning Charlottes högra hand och “ledarljus”. Game of Thrones’ Michelle Fairley kommer också att spela prinsessan Augusta från House of Widows, som är fast besluten att hålla sin familj relevant i ett ständigt föränderligt Storbritannien.

Read More :   Tyvärr! Rashmika lider av knäsmärtor...!

Andra tillkännagivanden i rollerna inkluderar Sam Clemmett som Young Brimsley, Richard Cunningham som Lord Bute, Tunji Qasim som Adolph, Rob Maloney som Royal Physician, Cyril Nori som Lord Danbury och Hugh Sachs som Sr. Brimsley. De brittiska skådespelarna Katie Briben och Keir Charles ska också ha anslutit sig till rollistan och kommer att spela återkommande karaktärer Vivian Ledger respektive Lord Ledger.

När serien tillkännagavs gick fansen till Twitter för att välja sin egen version av Violets man, Edmund Bridgerton, med skådespelaren Ben Barnes som det mest populära förslaget. Netflix har dock ännu inte tillkännagett några skådespelare för unga Violet eller Edmund.

ÄR Bridgerton En prequel-trailer?

Inte än, men som en del av Netflixs Tudum-evenemang har streamern släppt det första fotot och klippet i flera generationer Bridgerton kvinnorna pratar om föreställningen.

Vad blir handlingen?

“Med fokus på drottning Charlottes uppgång till berömmelse och makt, berättar denna prequel till Bridgertons dikter historien om hur den unga drottningens äktenskap med kung George utlöser en stor kärlekshistoria och social förändring”, står det i Netflix nya officiella synopsis.

BridgertonDen andra säsongen, som följer kärlekslivet för en annan bror till Bridgerton, fördjupar sig djupare i drottning Charlottes personliga liv. Och det kan hjälpa till att skapa hans berättelse för prequel. Rochevel sa om sin karaktär under nästa säsong smakar, “Jag är glad att de fortsätter att driva resan genom hennes personliga liv, så det handlar inte bara om dansens glamour, det handlar om att komma in i hennes hjärta.” Detta kan innebära att programmet kommer att titta mer på hennes förhållande till sin man, kung George III, och ta hand om honom när han lever med psykiska problem. Tillade att Charlotte var “så kul att spela”, sa hon att hon gillade att den “komplexa karaktären” var “busig, hängiven kronan, ägnad åt skvaller, pompa och ståt”.

Enligt Bajaria kommer Rhimes och hans team på handlingen för prequel själva, med tanke på att drottning Charlottes ursprungsberättelse inte ingick i Queens litterära kanon. De kunde dock vara baserade på en mycket verklig historisk figur med samma namn. Hon var också gift med kung George III, som levde med psykiska problem. Det rapporteras att det verkliga paret var väldigt kära och fertila – de hade 15 barn. Tydligen arrangerade den riktige kungen även debutantbaler till sin frus födelsedag. Om showen är inspirerad av historien kanske fans kommer att bevittna drottning Charlottes egen virvelvindsromantik.

Read More :   Pokémonkort och leksaker återvänder till McDonald's

Quinn skrev också en serie prequels, separata böcker som utspelar sig på 1700-talet, med fokus på den aristokratiska familjen Roxby, som författaren noterade var nära vänner och grannar till Bridgertons, så läsare kan fortsätta att se referenser.

I en intervju med TVLine i maj 2022 avslöjade Andoch och Rochevel några av de första handlingsdetaljerna för serien, och förklarade hur drottning Charlottes vänskap kommer att påverka Bridgerton dela. Ando retade också att Lady Danburys strategiska inställning till livet också kommer att utforskas i prequelen.

“Du måste lägga strategi… Dessa banor är inte bekväma eller trevliga platser. De är galna och du måste överleva. Lady Danbury har intagit en position av komfort, säkerhet och status eftersom hon har lärt sig att spela spelet, och du kommer att se hur, sa Ando.

Allt framtiden har i beredskap för Netflix Bridgerton Universum verkar inte vara på väg någonstans snart.

Det här inlägget kommer att uppdateras med en trailer, releasedatum och ytterligare plotdetaljer när mer information blir tillgänglig. Queen Charlotte: The Story of Bridgerton blir tillgänglig.

Denna artikel publicerades ursprungligen på

Source : zonadeprensard.com